Optie 1 is een onafhankelijke telecomspecialist. Wij verkopen abonnementen en toestellen aan particulieren en bedrijven. Bij ons werken deskundige mensen die graag ontzorgen en de klant altijd voorop zetten. Onafhankelijke service en persoonlijk advies dat is waar Optie1 voor staat.
Wij zien ons zelf graag als de lokale telecomspecialist. In Oudewater en Bergambacht staan we dicht bij onze klanten en werken we hard aan een goede vertrouwensband door altijd de beste kwaliteit te leveren. Doordat wij volkomen onafhankelijk zijn van welke telecom aanbieder dan ook kunnen wij volledig adviseren in uw belang.

Optie1 biedt een ruim assortiment aan mobiele en vaste telefonie, internet-, glasvezel- en televisieaansluitingen, accessoires en een eigen service- & reparatiedienst.

Over Ons
Dit jaar vieren wij ons 2-jarig bestaan in Oudewater en ons 3-jarig bestaan in Bergambacht. 

Wij van Optie1 zijn als een soort familie. We zijn allemaal dol op gadgets en helpen zit in ons DNA. Iedereen verdient volgens ons een eerlijk advies. Ook onderling helpen we elkaar waar nodig. We zijn vrienden en willen het beste uit iedereen halen. Gezelligheid is hierbij een belangrijke drijfveer. Maar kwaliteit staat bij ons altijd voorop. 5 minuten na sluitingstijd de winkel uit zijn bestaat niet. Ook wanneer je om 18 uur de winkel binnenstapt heb je recht op het beste advies.

Alex Elbertse
Onze creatieve en ondernemende directeur in Oudewater
Mister Service, zo zouden we hem ook wel kunnen noemen. Want Alex helpt en hij helpt graag.
Als geen ander verplaatst Alex zich in de klant. Eigenlijk doet hij niets anders. Alex: “ Ik kijk altijd naar wat ik zelf zou willen en wat ik wil dat wil de klant ook ; een goede prijs een vertrouwd adresje en vooral duidelijkheid.”
In zijn vrije tijd is Alex een enthousiaste programmeur en fotograaf, en werkt hij aan nieuwe apps en websites.

Eric Elbertse
Onze creatieve en ondernemende directeur in Bergambacht
Eric begon als verkoper in Schoonhoven, maar al snel had hij door een eigen onderneming te starten. Eric weet de mensen te triggeren, te motiveren en te enthousiasmeren. Affiniteit met het vak kun je niet leren maar de rest is volgens hem maakbaar. Na bijna 6 jaar in Schoonhoven gewerkt te hebben heeft Eric besloten zijn eigen Optie1 winkel te starten in Bergambacht. Een groot succes, want dit jaar viert hij inmiddels al weer zijn 3-jarige bestaan. 

Optie1 Oudewater

Leeuweringerstraat 26-A
3421AC Oudewater

Email. Oudewater@optie1.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
18:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00

 

Is uw contract al verlengbaar?

Wanneer de looptijd van een abonnement is verstreken, wordt het niet automatisch stopgezet. Je ontvangt dus ook niet vanzelf een nieuwe aanbieding en kan daardoor een flinke korting mislopen. Weet jij of jij al (bijna) kunt verlengen? Stuur ons dan even wat informatie. Kijken wij het gelijk even voor je na.